Generated with Avocode.cartPath 3Path 4Path 5
0

Inga produkter i varukorgen.

START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Kakelugnar Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Studio Rund Kakelugn

Studio Rund Kakelugn

Prisjustering pågår!

Studio kakelugn är en häftig inredningsdetalj i nya villor. När kylan råder utomhus skänker kakelugnen behaglig värme medan du sitter och filosoferar i favoritfåtöljen. Gabriels serie STUDIO har en form som, tillsammans med en mängd välavstämda glasyrer och dekorband, gör den väldigt populär. En Gabriel Kakelugn är en riktig värmelagrare som återbetalar sig på 7-8 år om du värmer upp huset med el. Dessa moderna ugnar håller i generationer och behöver inte sättas om som gamla tiders kakelugnar. Får placeras bara 5 cm från brännbar vägg och finns i Svart, Vit och Röd. Vi har kunniga medarbetare och monterar gärna din kakelugn i Stockholm med omnejd.

Tekniska data
Höjd: 2350 mm (anpassningsbar till olika takhöjder)
Vikt: 1300 kg
Diameter (sockel): 720 mm
Verkningsgrad: Upp till 92 %, Energiklass:A+
Avsvalningstid: Upp till ett dygn
Anslutning: Bak- eller toppanslutning till rökkanal

Finns i vår utställning: Nej

86 670 kr

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.