Generated with Avocode.cartPath 3Path 4Path 5
0

Inga produkter i varukorgen.

START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Kakelugnar Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Svea Rund Kakelugn

Svea Rund Kakelugn

Prisjustering pågår!

Montering i hela Stockholm

Den eleganta modellen Svea är framtagen för att ge kakelugnens överlägsna värmekomfort i rum med låg takhöjd.Den minsta modellen från Gabriel med en generös glaslucka som låter dig njuta av eldens flammande sken. Förbränningsluften tas från rummet precis som kakelugnarna gjorde förr. Kronor och dekorer som finns till övriga runda kakelugnar erbjuds som tillbehör. En Gabriel Kakelugn är en riktig värmelagrare som återbetalar sig på 7-8 år om du värmer upp huset med el. Dessa moderna ugnar håller i generationer och behöver inte sättas om som gamla tiders kakelugnar. Får placeras bara 5 cm från brännbar vägg.

Modell Svea erbjuds med olika kronor:
SVEA Original
SVEA med krona TILLINGE (tillval)
SVEA med krona KARL JOHAN (tillval)
SVEA med krona DUVEMÅLA (tillval)

Teknisk data
Höjd: 2050 Mm (anpassningsbar Till Olika Takhöjder)
Basmått (sockel): 660 Mm
Vikt:1100 Kg
Verkningsgrad: Upp Till 90 %, Energiklass:A+
Avsvalningstid: Upp Till Ett Dygn
Anslutning: Bak- Eller Toppanslutning Till Rökkanal

50 290 kr

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.