fbpx
Bastuaggregat - Sänk blodtrycket och höj endorfinhalten i kroppen

Helo Vedbastu ugn R20

Vedbastu med stil & finess

Helo Bastuugn finns i 3 varianter. Dessa kan med eller utan vattentank i olika storlekar.Stilfult svart serie i grafitgrått utförande. Exacta har tillverkat vedeldade bastuugnar längre än något annat företag i världen, nästan ett sekel. Bastuugnarna är enkla och tillförlitliga, även om det bakom deras förenklade form finns lösningar som uppstått med hjälp av flera årtiondens erfarenhet och modern teknologi. Stålet är finskt Ruukki konstruktionsstål som tack vare sin jämna kvalitet böjs i mångformiga lösningar och som trots det behåller sin styrka.Glasluckorna är av Ceram specialglas som tål minst 800 °C och som trots sin hållbarhet släpper eldens varma glöd till den omgivande miljön. Som tillbehör finns ett smart värmeskydd som gör att du kan placera ugnen närmare brännbart material.Som golvskydd finns också en bottenplatta med justerbara fötter som tillbehör. Helo R20 för 8-20 m3.

Teknisk data

Färg                                          Blank/grå front
Effekt (kW), medelvärde 19-22
Rökrörsdimension Ø (mm) 115
Vikt (kg) 45-65
Bredd/Djup/Höjd ,R20 435x475x730
Bredd/Djup/Höjd ,R20 ES 435x680x730
Mer vatten R20 VO & R20 VV 590x475x730 
Stenmagasin

35-40 kg

Godkännandebevis

 

Produktblad

Vi säljer svensktillverkade NVI bastuskorsten

Kontakt / Offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45 eller maila oss. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Namn (*)

Vänligen ange namn
E-post (*)

Du måste ange en komplett epostadress
Telefonnr

Otillåtna tecken används telefonnummerfältet
Meddelande (*)

Det saknas text i meddelandefältet

I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.