fbpx
Brunner Kaminer och kamininsatser - Stort sortiment av högsta kvalitet
Tunnelkamin 38/86 Skjutdörr

Tunnelkamin 38/86 Skjutdörr

Tysk Tunnelkamin

Med hisslucka

Prisjustering pågår

Tunnelkaminen har ovanligt stora rut-dimensioner. Dessa möjliggör arkitektoniska lösningar som är en modern tolkning av en brasas skönhet. Enjoy the beautiful sparkling brasan and the unique atmosphere in front of the large fireplace. Arkitektur-serien är en mycket kostsam och i minsta detalj en professionell insatsmodell. Here you will find all the generous measures that may be desired by a family who really wants to experience a harmonious but still upholding fireplace. Tack vare Brunners förbränningsteknik och patenterade lösningar har ni en eldstad som inte går att mäta med något annat. Här finns inga gränser för möjligheter och med hjälp av en arkitekt kan du skapa en eldstad utformning som blir helt unik för din fastighet. Arkitektur-seriens alla enheter är utrustade med väl avvägda hissdörrar och kan levereras med genomskinlighet, "tunnelugn",

Måtten som anges visar höjden och bredden (h / b 38/86) alla enheter har hissdörr.

  • Förbränningsluften justeras via en reglerdon
  • Extern anslutningsluft möjligt (uteluftsanslutning)
  • Arkitektur-kaminens vedlängd är 50-100 cm och fyllnadsskapacitet 3,0-4,5 kg / tim

Vi säljer och utför montage av Brunner i hela Norrort, som i Åkersberga, Täby, Danderyd, Vaxholm, Sollentuna, Vallentuna, Norrtälje, Upplands Väsby, Lidingö, Stockholm, Huddinge och Järfälla.

Energiklass A

Produktblad

Kontakt / Offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45 eller maila oss. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Namn (*)

Vänligen ange namn
E-post (*)

Du måste ange en komplett epostadress
Telefonnr

Otillåtna tecken används telefonnummerfältet
Meddelande (*)

Det saknas text i meddelandefältet

I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.