Brunner Kaminer och kamininsatser - Stort sortiment av högsta kvalitet

Brunner - Heatstop

Att kunna se elden genom glasfönstret är riktigt trevligt, men med den nackdelen att rummet värms upp mycket snabbt av den höga värmen på glasskivan. Dessutom har värmebehovet i våra byggnader minskat de senaste åren. Ofta är det då väldigt svårt att hitta rätt temperatur och rätt "bekvämlighetsintervall" för rummet.

Det är därför Värmestoppet (heatSTOP) utvecklats. heatSTOP gör det möjligt att reglera strålningsintensiteten från förbränningskammaren om det blir för varmt i rummet. Du kan bestämma själv när du vill ha den ostörda vyn över brasan, eller när du föredrar att dra för jalusiet och därmed minska värmestrålningen.

Naturligtvis kan man också välja att stänga den bara till hälften. Med ett slutet "heatSTOP" hålls upp till 90% av värmestrålningen tillbaka. En slitstark, smidig och sofistikerad konstruktion som i öppet läge försvinner helt in i de monterade sidorna.

Speciellt lämpade för vattenmantlade eldstäder (ger mer värme till vattenmanteln) - som inte måste värma upp rummet hela dagen - eller värmelagrande enheter som har murverk med stor värmealstrande ugnskropp - då är heatSTOP den ideala lösningen.

Viktigt: heatSTOP-monteringsramen kan inte läggas till i efterhand, utan måste tas med redan vid beställning och planering.

Kontakt / Offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45 eller maila oss. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Namn (*)

Vänligen ange namn
E-post (*)

Du måste ange en komplett epostadress
Telefonnr

Otillåtna tecken används telefonnummerfältet
Meddelande (*)

Det saknas text i meddelandefältet