fbpx
Brunner Kaminer och kamininsatser - Stort sortiment av högsta kvalitet
Hörnkamin 42/57/30 Skjutdörr

Hörnkamin 42/57/30 Skjutdörr

Brunner Hörnkamin

Från 56 655 kr

Med svängdörr 46 318 kr

Denna smidiga hörnkamin  passar i många utrymmen. Insatsen har hisslucka och är gjord för inbyggnad. Brunner har ett genomtänkt och patenterat öppningssystem av hissdörren. Önskar man rengöra luckan sker detta med ett enkelt handgrepp. Måtten som anges visar höjd/bredd/djup (h/b/dj) Finns som r=right/höger, eller  l=left/vänster). Modellen finns även med gångjärnslucka.

Eldstadsglaset är utvalt keramiskt glas för hög temperaturbeständighet. Förbränningsluften justeras via ett reglerdon och extern anslutningsluft möjligt (uteluftsanslutning)

Vi säljer och utför installation av Brunner i hela Stockholmsområdet, så som t ex. Åkersberga, Täby, Vaxholm, Vallentuna, Sollentuna, Upplands Väsby, Norrtälje, Huddinge och Stockholm.

Produktblad

Energiklass=A+

Kontakt / Offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45 eller maila oss. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Namn (*)

Vänligen ange namn
E-post (*)

Du måste ange en komplett epostadress
Telefonnr

Otillåtna tecken används telefonnummerfältet
Meddelande (*)

Det saknas text i meddelandefältet

I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.