Generated with Avocode.cartPath 3Path 4Path 5
0

Inga produkter i varukorgen.

START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Kaminsatser Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Brunner Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Hörnkamin 51/52/52 Gångjärn

Hörnkamin 51/52/52 Gångjärn

Med svängdörr

Prisjustering pågår

Hörnkaminer skapar en underbar atmosfär i ditt rum, genom att visa elden på ett storslaget och modernt sätt. Njut av mysiga stunder med vänner och familj framför hörn-kaminen. Denna modell finns med gångjärnslucka.

Kan fås i två varianter med eldstadluckan hängande på gångjärn (standard med vänsterhängd och ni kan få högerhängd mot beställning) Måtten som anges visar höjd/bredd/djup (h/b/dj 51/52/52 r, r=right/höger; l=left/vänster)

Eldstadsglaset är utvalt keramiskt glas för hög temperaturbeständighet. Förbränningsluften justeras via ett reglerdon och extern anslutningsluft möjligt (uteluftsanslutning)

Vi säljer och utför installation av Brunner i hela Norrort, så som Åkersberga, Täby, Vaxholm, Vallentuna, Sollentuna, Upplands Väsby, Norrtälje, Huddinge och Stockholm.

Energiklass=A

Bilagor att ladda ner:
Generated with Avocode.icoRectangle 17Icon metro-attachment Datablad

62 473 kr

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.