Generated with Avocode.cartPath 3Path 4Path 5
0

Inga produkter i varukorgen.

START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Kaminsatser Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Brunner Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Brunner S Fire 66

Brunner S Fire 66

Prisjustering pågår

S Fire har tagits fram för den skandinaviska marknaden. Har keramiskt glas med speciellt ytskickt som reducerar värmestrålningen från brännkammaren. Panorama-kaminen ger dig en unik atmosfär i ditt hem, oavsett om din inredningsstil är modern eller mera ombonad. En mycket omtyckt produkt för finsmakaren som ger insyn mot elden i tre sektioner. Väl avvägd hissdörr med en gedigen känsla. Brunner har patenterat öppningssystemet till dessa enheter och det är mycket enkelt för användaren att vid önskemål rengöra luckan. Till fördelar som Brunner jobbat fram, skapas speciella luftflöden mot eldstadsglasen, med renaste möjliga eldstadsruta och rökgaser.

Måttangivelserna ges med höjd/djup/bredd/djup (42/42/66/42). Panorama-kaminerna levereras med konvektions-huv för luftflödesvärme.

– Förbränningsluften justeras via ett reglerdon

– Extern anslutningsluft möjligt (uteluftsanslutning)

– Panorama-kaminer tillåter vedlängd på 33-50 cm fyllnadskapacitet 2,5-4 kg/tim, 6-9 kW

Energiklass A

Bilagor att ladda ner:
Generated with Avocode.icoRectangle 17Icon metro-attachment Datablad
Generated with Avocode.icoRectangle 17Icon metro-attachment Teknik

100 050 kr

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.