fbpx
Stort utbud av vedeldade köksspisar med vattenmantling
Viking 75

Viking 75

Kökets samlingpunkt

Nu kampanj! 28 495kr

Ord. pris 30 495kr

VIKING 75 ingår i vårt sortiment med österrikiska kvalitetsspisar, som tar plats i ett helt nytt rum. Det supermoderna köket, där mysfaktorn värderas lika högt som kvalitet, design och funktion.Kompletteras spisen med 5,5 eller 10 cm breda konvektionssidor är Viking godkänd för integrering direkt mot brännbart material. Standardhöjd är 85 cm. För integrering med 90 cm bänkskåp finns en förhöjningssockel. I originalutförande leveras Viking med en slitstark stålhäll ovanpå spishällsramen i gjutjärn. Hela hällen fungerar som kokplatta. Den lösa kokplattan kan ge plats för en wokpanna. För ett modernare uttryck finns glaskeramikhäll som tillval. Spisen kan anslutas till rökkanal baktill, upptill eller från sidan.Viking finns i vitt och antracitgrått och kan fås höger- eller vänstereldad. Ej anslutning uteluft.

Teknisk Data

Effekt (kW)                                                      3-8
Rökrörsdimension Ø (mm) 120
Vikt (kg) 145
Höjd (mm) 850-900
Djup (mm) 600
Bredd (mm) 750
Vedlängd cm 45
Energiklass A

 Finns i vår utställning: Ja

Produktblad

 

 

 

 

Kontakt / Offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45 eller maila oss. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Namn (*)

Vänligen ange namn
E-post (*)

Du måste ange en komplett epostadress
Telefonnr

Otillåtna tecken används telefonnummerfältet
Meddelande (*)

Det saknas text i meddelandefältet

I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.