fbpx
Installera och renovera skorsten i Stockholm - Glidgjutning & Premodul
NVI Skorsten

NVI Skorsten

Kvalité med alla möjligheter. 

NVI 2000 just nu på kampanj!

Pris: Beror på eldstad och skorstenslösning. Som exempel kan en NVI 125mm, 4,1m helsiolerad som går rakt upp med standard takhuv kostar 15 150kr. Skicka oss dina husritningar så räknar vi på just din skorsten. Ibland, bättre pris på, aktuella kampanjer.

är en helsvensk produkt och uppfyller med god marginal kraven för CE-märkning. Svart, grå och vit är standard. Borstad rostfritt, koppar, mässing och en mängd andra färger ger stora möjligheter att designa ditt hem efter personligt tycke. Skorstenshuven går att få i flera färger både som rund och fyrkantig. Ingen vet hur säker din gamla skorsten är? - byt istället ut den mot en ny säker NVI skorsten.

NVI ger 25 års garanti

Skorstenen finns till för att föra bort röken men också för att få drag i härden. Båda dessa funktioner påverkar hur skorstenen utformas. En riktigt utformad skorsten ger ett undertryck i rökkanalen, som uppstår på grund av värmen. Om din gamla skorsten är otät kan kall luft komma in och kyla ner röken vilket i sin tur påverkar draget negativt.Det är viktigt att rökkanalen håller en jämn temperatur, vilket är svårt att garantera med en gammal skorsten. En rökkanal ska förutom att hålla en jämn temperatur även vara så välisolerad att omgivande brännbart material aldrig blir varmare än 85ºc för att inte riskera skador på huset. Moderna eldstäder klarar vanligtvis inte av belastningen av en gammal cortenskorsten som väger ca 3 gånger mer än en NVI 2000. (ca 15 kg/m). 

NVI 2000 COMBI

ger dig både en skorsten och tilluftskanal. Detta smarta system gör att kaminen tar förbränningsluften via skorstenen. Systemet är självreglerande, vilket innebär att primärluften för förbränningen regleras automatiskt. Det gör att man alltid uppnår optimal förbränning när det gäller ekonomi och miljö. Combi skorstenen finns i 150mm och kan sidoförskjutas med vinklarna 15,30 och 45 grader. Vi monterar gärna din skorsten i stockholm med omnejd.

Produktblad

Kontakt / Offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45 eller maila oss. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Namn (*)

Vänligen ange namn
E-post (*)

Du måste ange en komplett epostadress
Telefonnr

Otillåtna tecken används telefonnummerfältet
Meddelande (*)

Det saknas text i meddelandefältet

I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.