START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Kaminer Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Murspisar Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Lotus Beto 700M

Lotus Beto 700M

Beto är en serie kaminer som har utvecklats för att kunna hålla på värmen en lång tid. Kaminerna finns i varianter med betong eller täljsten. Täljsten ger några unika fördelar. Den väsentligaste är dess förmåga att hålla på värmen mycket länge. Vill du få en liknande effekt med Beto i betong ska du välja tillvalet PowerStones. Designmässigt ger betong möjlighet att forma kaminen på ett sätt som säkrar ett harmoniskt och elegant helhetsintryck. Båda kaminerna i serien finns i olika varianter och storlekar, och varianten med täljsten är något av det närmaste man kan komma massugnens positiva egenskaper. I utgångspunkt är kaminerna vänsterhängda, men kan också fås med gångjärnen på höger sida.

Beto i täljsten kan höjas upptill och nedtill, från standard 40 cm till 60 cm över och under brännkammaren.

Effekt
3-7 kW
Verkningsgrad
83 %
Värmer
upp till 120 m²
Höjd, hög täljsten
1940 mm
Höjd, låg täljsten
1600 mm
Bredd
556 mm
Djup
510 mm
Vikt, hög
562 kg
Vikt, låg
495 kg
Färg
Täljsten
Vedlängd
35 cm
Energiklass
A+

62 009 kr

Frakt tillkommer

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.