OM OSS

Vi har sålt och installerat kaminer och skorstenar i över 30 år

Åkersberga Vedspisar är ett kunskapsföretag

som säljer och installerar kaminer, kakelugnar och skorstenar. Vi har arbetat i branschen i över 30 år och har lång erfarenhet av olika kaminprojekt- allt från den lilla Conturakaminen till de stora panoramakaminerna från Brunner. Vi vägleder dig bland produkter, material och designlösningar. Här hittar du våra kaminer

Vi är stolta över vår filosofi

att finnas med i hela kedjan, från förfrågan, platsbesök & order till Bygganmälan,montering & sotarbesiktning. Vi vårdar våra varumärken genom att lägga stor vikt på service frågor & garantiåtaganden. När du anlitar oss slipper du krånglet med att ta emot godsleveranser. Vår personal tar hand om alla leveranser vid installations tillfället. Vi vill skapa en långvarig relation med dig som kund, och vi blir glada om du rekommenderar oss till vänner och bekanta i framtiden.

Vi arbetar i nära relation

till sotarmästare vad gäller nuvarande regler för brandskydd och taksäkerhet och utför våra installationer med egen personal. Därför tar vi gärna ansvar för hela projektet- något som är tryggt för dig som kund. Genom Svenska Brasvärmeföreningen följer vi utvecklingen gällande regler & lagar för vedeldning. Vissa av våra avancerade produkter har endast engelsk manual.

Vi tänker mycket på säkerhet och välmående och arbetar därför ständigt med arbetsmiljöfrågor. Se vår Arbetsmiljöpolicy. I vår kvalitétspolicy beskriver vi vår ambition och vårt arbetssätt för bästa möjliga kvalité. Vi värnar vår miljö och förbättrar hela tiden vår miljöpåverkan. Se vår Miljöpolicy nedan.

Vi har en stor kaminutställning

i Åkersberga med ett 90-tal kaminer och kamininsatser i vår utställning. Flertalet är inkopplade och eldningsbara. Förutom kaminer och vedspisar har vi ett stort utbud av kakelugnar att inspireras av. Vi saluför även Bastuaggregat och Grillar. Välkommen förbi för diskutera just din installation eller kontakta oss om du vill boka en tid. Läs mer om vår kaminutställning

Högt kreditbetyg är viktigt

Åkersberga Vedspisar har högsta kreditbetyg enl. UC. Vi jobbar ständigt med hösta förtroende så du som kund skall känna trygghet i affärer med oss.

Betalsätt & villkor

I vår butik kan du välja betalsätt.

– Kontant
– Kortköp
– betalning via Nets Easy
– Vårt Presentkort (kontakta oss för mer info)

Ångerrätt

Som konsument har du alltid 14 dagars ångerrätt från det avtalet ingåtts.

MILJÖPOLICY

Certifierade Eldstadsinstallatörer

Team

Andrew
Jonny
Mattias
Lars
Samuel
David
Amanda
Christer H
Pia
Christer S
Izatullah
Arbnor
Erik
Noah
Christopher
Tim