START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Kaminer Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Pelletskaminer Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Stuv P-10

Stuv P-10

Utforska funktionerna hos Stûv P-10 pelletskaminen, som är uppdelad i två distinkta delar: en övre del med en realistisk eld för att skapa en visuell effekt av lågor, och en nedre del som innehåller träpellets och tekniska komponenter. Tack vare naturlig konvektion och strålning är driftljudet från P-10 pelletskaminen minimalt. Den stigande matningsskruven säkerställer att pelletsen tyst matas in i eldstaden. Dessutom har P-10 extremt låga partikelutsläpp på endast 0.0001, vilket gör den till ett miljövänligt alternativ för uppvärmning.

Bilagor att ladda ner:
Generated with Avocode.icoRectangle 17Icon metro-attachment Produktblad
Effekt (nominell)
8 kW
Höjd
565 mm
Bredd
480 mm
Djup
1400 mm
Vikt
175 kg
Färg
Svart/Grå
Energiklass
A++
Frakt tillkommer

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.