START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Kaminer Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Täljstenskaminer Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Lotus Jubilee 25 M Täljstenskamin

Lotus Jubilee 25 M Täljstenskamin

Lotus Jubilee-serie är en serie kaminer som erbjuder elegant design kombinerad med användarvänlighet i särklass. Användarvänligheten är tänkt in i varje detalj och reglagehandtagen är vackert integrerade över den smala vedluckan, som har plats för antändningsmaterial och tillbehör.

Med sitt stora glas erbjuder luckan en imponerande vy över lågorna, och med tre olika handtag att välja mellan kan du ge braskaminen det uttryck som passar bäst till din stil. Alla tre handtagen är framtagna enligt principen att de ska ge dig den optimala dagliga hanteringen.

Jubilee 25M har en stor brännkammare och tar lätt vedträn på upp till 40 cm. Den är givetvis utrustad med det moderna förbränningssystemet Clean Burn Technology.

Jubilee 25M väger hela 310 kg och har därmed ca 150 kg extra lagringsmassa jämfört med en Jubilee 25 i stål. Detta innebär att värmelagringskapaciteten ökas betydligt och att värmeavgivningen varar ännu längre.

Bilagor att ladda ner:
Generated with Avocode.icoRectangle 17Icon metro-attachment Datablad
Effekt (nominell)
3-8 kW
Verkningsgrad
81 %
Höjd
1420 mm
Bredd
626 mm
Djup
404 mm
Vikt
310 kg
Energiklass
A+
Anslutning
1222

45 459 kr

Frakt tillkommer

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.