START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Insatser / kassetter Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Brunner Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Brunner 42/57/30 Hörn

Brunner 42/57/30 Hörn

Pris från 64132 SEK

Denna smidiga hörnkamin  passar i många utrymmen. Insatsen har hisslucka och är gjord för inbyggnad. Går även att få i gångjärn med svängdörr. Brunner har ett genomtänkt och patenterat öppningssystem av hissdörren. Önskar man rengöra luckan sker detta med ett enkelt handgrepp.

Eldstadsglaset är utvalt keramiskt glas för hög temperaturbeständighet. Förbränningsluften justeras via ett reglerdon och extern anslutningsluft möjligt (uteluftsanslutning)

Vi säljer och utför installation av Brunner i hela Stockholmsområdet, så som t ex. Åkersberga, Täby, Vaxholm, Vallentuna, Sollentuna, Upplands Väsby, Norrtälje, Huddinge och Stockholm.

Bilagor att ladda ner:
Generated with Avocode.icoRectangle 17Icon metro-attachment Produktblad
Effekt (nominell)
7 kW
Höjd
420 mm
Bredd
560 mm
Djup
290 mm
Vedlängd
25 - 33 cm
Energiklass
A+
Frakt tillkommer

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.