START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Insatser / kassetter Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Brunner Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Brunner 53/166 Skjutdörr Tunnel

Brunner 53/166 Skjutdörr Tunnel

Pris från 155301 SEK

Tunnelkaminen har ovanligt stora rut-dimensioner. Dessa möjliggör arkitektoniska lösningar som är en modern tolkning av en ved-brasas skönhet. Njut av den vackert sparkande brasan och den unika atmosfären framför den stora kaminrutan.

Arkitektur-serien är en mycket påkostad och in i minsta detalj en professionell insatsmodell. Här finns alla de generösa mått som kan önskas av en familj som verkligen vill uppleva en harmonisk men ändå rejäl eldstad. Tack vare Brunners förbränningsteknik och patenterade lösningar har ni en eldstad som inte går att mäta med något annat. Här finns det inte några gränser för möjligheter och med hjälp från en arkitekt kan ni skapa en eldstadsutformning som blir helt unik för er fastighet. Arkitektur-seriens samtliga enheter är utrustade med väl avvägda hissdörrar och kan levereras med genomsikt, ”tunnelugn”, om man vill skapa en rums- eller vägg-avskiljande eldstad.

Bilagor att ladda ner:
Generated with Avocode.icoRectangle 17Icon metro-attachment Produktblad
Effekt (nominell)
17 kW
Höjd
500 mm
Bredd
1630 mm
Färg
Svart
Vedlängd
33 - 50 cm
Energiklass
A+
Frakt tillkommer

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.