START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Insatser / kassetter Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Brunner Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Brunner 70/33/33 Skjutdörr Hörn

Brunner 70/33/33 Skjutdörr Hörn

Pris från 74082 SEK

En hörnkamin med nätt form som passar i många utrymmen. Denna insats med hisslucka är gjord för inbyggnad. Brunner har ett genomtänkt och patenterat öppningssystem av hissdörren. Önskar man rengöra luckan sker detta med ett enkelt handgrepp.

Eldstadsglaset är utvalt keramiskt glas för hög temperaturbeständighet. Förbränningsluften justeras via ett reglerdon och extern anslutningsluft möjligt (uteluftsanslutning)

Vi säljer och utför installation av Brunner i hela Norrort, så som Åkersberga, Täby, Vaxholm, Vallentuna, Sollentuna, Upplands Väsby, Norrtälje, Huddinge och Stockholm.

Bilagor att ladda ner:
Generated with Avocode.icoRectangle 17Icon metro-attachment Produktblad
Effekt (nominell)
9 kW
Höjd
700 mm
Bredd
340 mm
Djup
340 mm
Färg
Svart
Vedlängd
25 cm
Energiklass
A+
Frakt tillkommer

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.