START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Insatser / kassetter Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Contura Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Contura i6

Contura i6

Utforska Contura i6 med sin robusta gjutjärnslucka och svarta gjutjärnsram. Med en ny kassett som erbjuder en rymlig brännkammare och en praktiskt självstängande lucka, tar denna insats din eldningsupplevelse till nya höjder. Designad för att enkelt kunna byggas in och anpassas i murverket, kompletteras den med en elegant ram som täcker skarven mellan mur och insats. För att skräddarsy din upplevelse finns olika tillval, inklusive kromat handtag och anslutning för uteluft. Upptäck Contura i6 och skapa en mysig och stilren atmosfär i ditt hem.

Effekt
3-7 kW
Verkningsgrad
78%
Höjd
504 mm
Ramens höjd
545 mm
Bredd
593 mm
Ramens bredd
625 mm
Djup
403 mm
Vikt
92 kg
Färg
Svart
Vedlängd
35 cm
Energiklass
A

23 900 kr

Frakt tillkommer

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.