START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Insatser / kassetter Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Contura Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Contura i8G

Contura i8G

Uppgradera din eldstad med Contura i8g, en modern eldstadsinsats med en lucka helt i glas och en robust ram i svart gjutjärn. Välj mellan enkelglas eller dubbelglas på denna stilrena insats för att passa din estetik och behov. Med en rymlig brännkammare och den senaste förbränningstekniken ger Contura i8g en effektiv och miljövänlig eldningserfarenhet.

Denna mångsidiga insats kan enkelt integreras i ditt befintliga murverk och anpassas efter din önskade design. För att maximera komforten och funktionaliteten erbjuder vi olika tillval, inklusive varmluftsgaller, täckgaller och anslutning för uteluft. Med Contura i8g får du inte bara en effektiv värmekälla utan också en elegant och flexibel lösning för din heminredning. Optimerad för att ge dig den bästa eldningserfarenheten, är Contura i8g det perfekta valet för att skapa en mysig och behaglig atmosfär i ditt hem.

Bilagor att ladda ner:
Generated with Avocode.icoRectangle 17Icon metro-attachment Produktblad
Effekt
7 kW
Verkningsgrad
77%
Höjd
530 mm
Ramens höjd
585 mm
Bredd
735 mm
Djup
365 mm
Vikt
100 kg
Färg
Svart
Vedlängd
50 cm
Värmer upp till
120 m²
Energiklass
A+

27 900 kr29 900 kr

Frakt tillkommer

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.