fbpx
Braskaminer i Stockholm - Brett utbud från alla kända tillverkare
Lotus Mira 3

Lotus Mira 3

Stilren Kamin

Pris justering pågår

Mira 3 och 4 är de senaste kaminerna i den populära serien Mira. De strama linjerna och stilrena uttrycket har skapat två majestätiska kaminer som svävar lätt över golvet. De två kaminerna är en naturlig utveckling av Mira 1 och 2. De nya modellerna har bland annat en praktisk lucka som elegant döljer den den enkla hanteringen och skakroster. Som tillval kan Mira 3 och 4 levereras med Comfort Boost-funktionen, som gör det lättare att tända i kaminen och förbättrar förbränningsekonomin. Dessutom finns Mira med detaljer i täljsten och en formskuren glasplatta som kan flyttas med ett raskt grepp – något som underlättar rengöringen. Mira 3 och 4 finns i svart och massor av mervärde som underlättar för dig när du ska välja ny kamin.

Teknik                                                 Mira 1 Mira 3
Vikt, kg 113 117
Höjd, mm 1082 1082
Bredd, mm 471 471
Djup, mm 385 385
Anslutningshöjd bak 1058 1058
Effekt 3-7 kW  3-7 kW
Verkningsgrad 78 % 78 %
Energiklass A A

Finns i vår utställning: Nej   Produktblad

Kontakt / Offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45 eller maila oss. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Namn (*)

Vänligen ange namn
E-post (*)

Du måste ange en komplett epostadress
Telefonnr

Otillåtna tecken används telefonnummerfältet
Meddelande (*)

Det saknas text i meddelandefältet

I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.