START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Kaminer Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Braskaminer Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Nordpeis Quadro 3 Exclusive

Nordpeis Quadro 3 Exclusive

Quadro 3 Exclusive har gediget vinklat glas, vilket gör brasan väl synlig från båda hållen. Quadro 3 Exclusive passar lika bra mot en vägg som i ett hörn. Den har stora, externa glasrutor som ger ett mycket vackert uttryck. Som tillval finns extra överdelar för värmelagring eller för att dölja en rökkanal. Vedkaminen kan anslutas till extern lufttillförsel, vilket är lämpligt i välisolerade bostäder med minimal naturlig ventilation. Quadro 3 Exclusive har en hög underdel med lucka. En specialdesignad golvskiva i transparent glas finns som tillval.

Effekt (nominell)
6 kW
Verkningsgrad
80 %
Höjd
1356 mm
Bredd
559 mm
Djup
462 mm
Vikt
128 kg
Färg
Svart
Vedlängd
30 cm
Värmer upp till
60 - 120 m²
Energiklass
A

41 000 kr

Frakt tillkommer

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.