START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Kaminer Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Murspisar Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Brunner BSO 01 HKD 2,2

Brunner BSO 01 HKD 2,2

Pris från 94260 SEK

Brunners Systemkaminer med värmelagring har utvecklats speciellt för kunder som söker en smidig lösning för uppvärmninig, men inte vill kompromissa med kvaliteten. Den beprövade kakelugnsinsatsen HKD 2,2 kan enkelt sättas upp bara genom att bygga upp den värmelagrande betongen steg för steg. Ytan på omramningen, kan du få i den moderna “betong-looken”, målad i just din färg eller dekorerad med puts eller keramikplattor. En nätt eldstad med små färdig-mått och samtidigt en kraftfull värmekälla för kalla dagar. En “kakelugn” där du bestämmer ytskiktet.

Bilagor att ladda ner:
Generated with Avocode.icoRectangle 17Icon metro-attachment Datablad

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.