Generated with Avocode.cartPath 3Path 4Path 5
0

Inga produkter i varukorgen.

START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Kaminer Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Murspisar Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Brunner BSO 04

Brunner BSO 04

Pris justering pågår

Brunners Systemkaminer med värmelagring har utvecklats speciellt för kunder som söker en smidig lösning för uppvärmninig, men inte vill kompromissa med kvaliteten. HKD 2.2 k Sk, med 70% av totala effekten till vatten utrustad med dubbelglas. En lätteldad smidig vattenmantlad kamin som, i sin omramning har plats för all rördragning. Med den färdiga omramningen har man ett fint utgångsläge för att ställa kaminen fritt i rummet, klä omramningen med sten eller annan dekor etc. Extra element kan beställas för en förhöjd inbyggnad om så önskas. Med yttermåtten inkl. omramning bygger den bara 56,5×78 cm. Inbyggnadsmaterialet innehåller konvektionsspalter både ner och uppe och kaminen kan både topp och bakanslutas.

Bilagor att ladda ner:
Generated with Avocode.icoRectangle 17Icon metro-attachment Datablad

96 289 kr

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.