START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Kaminer Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Murspisar Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Brunner BSO 04 HDK 2,2 k SK

Brunner BSO 04 HDK 2,2 k SK

Pris från 96288 SEK

Brunners Systemkaminer med värmelagring har utvecklats speciellt för kunder som söker en smidig lösning för uppvärmninig, men inte vill kompromissa med kvaliteten. HKD 2.2 k Sk, med 70% av totala effekten till vatten utrustad med dubbelglas. En lätteldad smidig vattenmantlad kamin som, i sin omramning har plats för all rördragning. Med den färdiga omramningen har man ett fint utgångsläge för att ställa kaminen fritt i rummet, klä omramningen med sten eller annan dekor etc. Extra element kan beställas för en förhöjd inbyggnad om så önskas. Med yttermåtten inkl. omramning bygger den bara 56,5×78 cm. Inbyggnadsmaterialet innehåller konvektionsspalter både ner och uppe och kaminen kan både topp och bakanslutas.

Bilagor att ladda ner:
Generated with Avocode.icoRectangle 17Icon metro-attachment Datablad

Be om offert

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.