START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Kaminer Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Murspisar Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Lotus Beto 700

Lotus Beto 700

Beto är en serie kaminer som har utvecklats för att kunna hålla på värmen en lång tid. Kaminerna finns i varianter med betong. Den väsentligaste är dess förmåga att hålla på värmen mycket länge. Vill du få en liknande effekt med Beto i betong ska du välja tillvalet PowerStones. Designmässigt ger betong möjlighet att forma kaminen på ett sätt som säkrar ett harmoniskt och elegant helhetsintryck. Båda kaminerna i serien finns i olika varianter och storlekar, och varianten med täljsten är något av det närmaste man kan komma massugnens positiva egenskaper. I utgångspunkt är kaminerna vänsterhängda, men kan också fås med gångjärnen på höger sida.

Effekt
3-7 kW
Verkningsgrad
83 %
Värmer
upp till 120 m²
Höjd, hög täljsten
1940 mm
Höjd, låg täljsten
1600 mm
Bredd
556 mm
Djup
510 mm
Vikt, hög
562 kg
Vikt, låg
495 kg
Färg lucka
Svart/Grå
Vedlängd
35 cm
Energiklass
A+

46 786 kr46 789 kr

Frakt tillkommer

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.