START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Kaminer Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Murspisar Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Nordpeis Salzburg M II

Nordpeis Salzburg M II

Nordpeis Salzburg M II är liten och nätt för att vara en värmelagrande kamin, samtidigt som den avger en behaglig värme under lång tid. Bland tillbehören finns en glasfront och ett praktiskt vedfack som kan placeras under eller vid sidan om kaminen. Precis som de andra modellerna i Salzburg-serien är den utrustad med PowerStone värmelagring. I brännkammaren finns kanaler som fångar upp värmen så att veden utnyttjas optimalt. Efter bara några få uppvärmningscykler avger Salzburg en behaglig och effektiv värme dygnet runt. Salzburg M II Convection kan förses med ytterligare delar och även anslutas till en extern tilluftskanal.

Bilagor att ladda ner:
Generated with Avocode.icoRectangle 17Icon metro-attachment Produktblad
Effekt
2,4 kW, extra element: 2,7 kW
Vikt
610 Kg, extra element: 717 Kg
Mått (mm)
H:1485, B:680, D:480
Verkningsgrad
84%
Vedlängd
30 Cm
Rökutgång
150 mm
Finns i vår butik
Ja
Energiklass
A+

51 700 kr

Frakt tillkommer

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.