START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Kaminer Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Murspisar Generated with Avocode.Icon material-play-arrow NORDPEIS SALZBURG XL

NORDPEIS SALZBURG XL

Nordpeis Salzburg XL är den största av våra värmelagrande kaminer.Värmebevarande kaminer skiljer sig från andra genom att de avger värme under en längre tid, även när brasan håller på att brinna ut. Salzburg har ett långt kanalsystem med den värmeabsorberande kärnan PowerStone som ger en mycket behaglig och effektiv uppvärmning. Efter bara några få uppvärmningscykler behåller Salzburg värmen ett helt dygn. Om du värmer upp din bostad med en värmebevarande kamin sparar du både pengar och värnar om miljön. Salzburg XL kan förses med ytterligare delar och även anslutas till en extern tilluftskanal.

Bilagor att ladda ner:
Generated with Avocode.icoRectangle 17Icon metro-attachment Produktblad
Effekt
3,9 kW, 2 extra element 4,3 kW
Vikt
1330 Kg, 2 st extra element 2014 Kg
Mått (mm)
H:1650, B:1150, D:600
Verkningsgrad
84%
Vedlängd
40 Cm
Rökutgång
150 mm
Energiklass
A+

102 000 kr

Frakt tillkommer

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.