Generated with Avocode.cartPath 3Path 4Path 5
0

Inga produkter i varukorgen.

START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Kaminer Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Täljstenskaminer Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Termatech TT22HS

Termatech TT22HS

En superfin värehållare med unik design

En täljstenskamin till dig som uppskattar värme med god lagringskapacitet, men som också vågar och vill ha ett unikt uttryck. Denna variant i högre utförande med sin stora panoramalucka, är klädd med vår vackra diamantpolerade täljsten med smakfullt rundade sidor, samt en lucka i stål framför vedfacket.

Täljsten som är ett rent naturmaterial och kan variera i utseende från kamin till kamin, tar effektivt upp värmen under eldning, och ger sedan värme lång tid efteråt. Med en vikt på 251 kg och ett ventilerat handtag i luckan som säkerställer att du inte bränner dig, ger TT22HS dig och dina närmaste många trivsamma eldningsdagar, med härlig värme, samt mycket god insyn till elden.

Effekt

Nominell effekt i kW: 7,5
Driftsområde i kW: 5-10
Verkningsgrad %: 82
Värmer upp m2: 40-160

Möjlig extrautrustning

Formskuren golvglass
Gjutjärns värmeplatta
Uteluft anslutning

Bilagor att ladda ner:
Generated with Avocode.icoRectangle 17Icon metro-attachment Datablad
Generated with Avocode.icoRectangle 17Icon metro-attachment Energideklaration
Vikt i kg
251
Friskluftsanslutning möjlig
Möjligt
Konvektionskamin
Ja
Glasspolning
Ja
Asklåda
Ja
Regleringsvred
1
Anslutning topp/bak
Ja
Färge Svart
Ja
Garanti, op til år
5

36 990 kr

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.