START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Kaminer Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Täljstenskaminer Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Termatech TT22HS

Termatech TT22HS

En täljstenskamin till dig som uppskattar värme med god lagringskapacitet, men som också vågar och vill ha ett unikt uttryck. Denna variant i högre utförande med sin stora panoramalucka, är klädd med vår vackra diamantpolerade täljsten med smakfullt rundade sidor, samt en lucka i stål framför vedfacket.

Täljsten som är ett rent naturmaterial och kan variera i utseende från kamin till kamin, tar effektivt upp värmen under eldning, och ger sedan värme lång tid efteråt. Med en vikt på 251 kg och ett ventilerat handtag i luckan som säkerställer att du inte bränner dig, ger TT22HS dig och dina närmaste många trivsamma eldningsdagar, med härlig värme, samt mycket god insyn till elden.

Effekt

Nominell effekt i kW: 7,5
Driftsområde i kW: 5-10
Verkningsgrad %: 82
Värmer upp m2: 40-160

Möjlig extrautrustning

Formskuren golvglass
Gjutjärns värmeplatta
Uteluft anslutning

Bilagor att ladda ner:
Generated with Avocode.icoRectangle 17Icon metro-attachment Datablad
Generated with Avocode.icoRectangle 17Icon metro-attachment Energideklaration
Vikt i kg
251
Friskluftsanslutning möjlig
Möjligt
Konvektionskamin
Ja
Glasspolning
Ja
Asklåda
Ja
Regleringsvred
1
Anslutning topp/bak
Ja
Färge Svart
Ja
Garanti, op til år
5

38 990 kr

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.