fbpx
Brunner Kaminer och kamininsatser - Stort sortiment av högsta kvalitet
Tunnelkamin 51/67 Skjutdörr

Tunnelkamin 51/67 Skjutdörr

Häftig rumsavskiljare

Med hisslucka från 78 950 kr

Med svänglucka från 70 650 kr

Stil-kaminer har en mycket stor och hög plan glasruta, som skapar en trivsam atmosfär och många mysiga stunder framför brasan. Brunner Stil-kaminer har en plan eldstadsruta. Måtten som anges visar höjden och bredden ( h/b 51/67) samtliga enheter har hissdörr. Eldstadsglaset är utvalt av högsta kvalité, hög-temperatur-beständigt keramiskt glas. Här kan ni välja olika möjligheter till överföring av energin till er fastighet. konvektion, värmelagring eller vattnemantling. Detta val sätts på toppen av Stil-kaminen som en övergång mot skorstensanslutningen.

  • Förbränningsluften justeras via ett reglerdon
  • Extern anslutningsluft möjligt (uteluftsanslutning)
  • Stil-kaminens vedlängd är 33-50 cm och fyllnadskapacitet 2,5-4,5 kg/tim

Vi säljer och utför montage av Brunner i hela Norrort, så som i Åkersberga, Täby, Danderyd, Vaxholm, Sollentuna, Vallentuna, Norrtälje, Upplands Väsby, Lidingö, Stockholm, Huddinge och Järfälla. 

Energiklass A+

Datablad

Kontakt / Offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45 eller maila oss. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Namn (*)

Vänligen ange namn
E-post (*)

Du måste ange en komplett epostadress
Telefonnr

Otillåtna tecken används telefonnummerfältet
Meddelande (*)

Det saknas text i meddelandefältet

I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.