START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Insatser / kassetter Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Brunner Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Brunner Tunnelkamin 51/67 Skjutdörr

Brunner Tunnelkamin 51/67 Skjutdörr

Med hisslucka

Prisjustering pågår

Stil-kaminer har en mycket stor och hög plan glasruta, som skapar en trivsam atmosfär och många mysiga stunder framför brasan. Brunner Stil-kaminer har en plan eldstadsruta. Måtten som anges visar höjden och bredden ( h/b 51/67) samtliga enheter har hissdörr. Eldstadsglaset är utvalt av högsta kvalité, hög-temperatur-beständigt keramiskt glas. Här kan ni välja olika möjligheter till överföring av energin till er fastighet. konvektion, värmelagring eller vattnemantling. Detta val sätts på toppen av Stil-kaminen som en övergång mot skorstensanslutningen.

  • Förbränningsluften justeras via ett reglerdon
  • Extern anslutningsluft möjligt (uteluftsanslutning)
  • Stil-kaminens vedlängd är 33-50 cm och fyllnadskapacitet 2,5-4,5 kg/tim

Vi säljer och utför montage av Brunner i hela Norrort, så som i Åkersberga, Täby, Danderyd, Vaxholm, Sollentuna, Vallentuna, Norrtälje, Upplands Väsby, Lidingö, Stockholm, Huddinge och Järfälla.

Energiklass A+

Bilagor att ladda ner:
Generated with Avocode.icoRectangle 17Icon metro-attachment Datablad

111 130 kr

Frakt tillkommer

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.