START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Köksspisar Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Westbo 30

Westbo 30

Få en unik och mysig upplevelse med den senaste smalspisen som är utrustad med marknadens största glasfönster högst upp. Med denna spis kan du nu njuta av eldens skönhet och värme på ett helt nytt sätt.

En smalspis i gjutjärn är inte bara en nostalgisk detalj i ditt hem, den är också en pålitlig och praktisk värmekälla som gör matlagningen till en trevlig upplevelse. Oavsett om det är i ditt hem eller fritidshus kommer denna spis att passa perfekt in, och om strömmen skulle gå kan du lita på att den fungerar som en tillförlitlig reservvärmekälla.

Med möjligheten att ansluta spisen antingen rakt bakåt till en murstock eller med en toppmonterad skorsten, ger den dig flexibiliteten att anpassa den efter dina behov. Den justerbara sockeln gör det också möjligt för dig att själv välja den optimala höjden för en perfekt anslutning.

Denna smalspis är inte bara en praktisk investering för ditt hem, den ger också en touch av charm och elegans till ditt rum. Utforska vårt sortiment idag för att upptäcka hur denna spis kan förvandla din inomhusmiljö. Standard är bakanslutning. Toppanslutning är ett tillval.

Bilagor att ladda ner:
Generated with Avocode.icoRectangle 17Icon metro-attachment Produktblad
Effekt (nominell)
5,9 kW
Verkningsgrad
80%
Höjd
850-920 mm
Bredd
300 mm
Djup
600 mm
Vikt
111 kg
Vedlängd
30cm
Värmer upp till
30-70 m²
Energiklass
A
Rökrör (Ø)
125mm
Uteluft Ø
78 mm
Avstånd till brännbar vägg sida
150mm
Avstånd till brännbar vägg bak
300mm

27 900 kr

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.