START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Skorstenfritt Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Westbo Classic Elektricitet

Westbo Classic Elektricitet

Westbo Classic El är en den största kaminen i vårt sortiment av eldrivna produkter men med ett utseende som tar oss tillbaka till 1800-talet.

Westbo Classic El är en elkamin med en bas av gjutjärn och en yttermantel av lackerad stålplåt i svart eller vit, även ringarna och den vackra toppen är i gjutjärn för att efterlikna de gamla cylinderkaminerna.

Många av dessa vackra kaminer stod som en ståtlig pjäs i hemmen förr i tiden och ofta så möttes man redan i hallen för att avnjuta värmen. Kaminen har ingen kokplatta som de övriga elkaminerna bland Westbo´s produkter men möjligheten att sprida värme får man genom att sätta igång den termostat styrda fläkten.

Höjd
1960 mm
Bredd
525 mm
Djup
525 mm
Vikt
115 kg
Effekt, nominell
0,85-1,7 kW

45 900 kr

Frakt tillkommer

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.