START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Insatser / kassetter Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Lotus Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Lotus Unico 13

Lotus Unico 13

Den nya Lotus UNICO-serien är ett estetiskt genidrag när det gäller att skapa unika lösningar i hemmet.
Oavsett om det gäller en ny eller en befintlig eldstad har du nu möjlighet att skapa den perfekta designlösningen för ditt hem.

Med de fyra modellerna UNICO 10; 11; 12 och 13 får du några helt nya; arkitektoniska möjligheter. Lotus UNICO ger dig en enastående eldupplevelse och den fantastiska ytbehandlingen visar den hantverksskicklighet som ligger bakom eldstaden. Alla modeller finns som standard med ytterramar i matt svart Senotherm; men även i svart högglans. Det ger en helt unik look samtidigt som luckans och sidorutornas dubbla glas säkrar en komfortabel värmeavgivning.

Bilagor att ladda ner:
Generated with Avocode.icoRectangle 17Icon metro-attachment Produktblad
Effekt (nominell)
4-9 kW
Verkningsgrad
80%
Höjd
585 mm
Bredd
711 mm
Djup
486 mm
Vikt
122 kg
Värmer upp till
30-150 m2
Energiklass
A+

45 699 kr

Frakt tillkommer

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.