START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Kakelugnar Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Gabriel Studio Rund Kakelugn

Gabriel Studio Rund Kakelugn

Pris från 92995 SEK

Studio kakelugn är en häftig inredningsdetalj i nya villor. När kylan råder utomhus skänker kakelugnen behaglig värme medan du sitter och filosoferar i favoritfåtöljen. Gabriels serie STUDIO har en form som, tillsammans med en mängd välavstämda glasyrer och dekorband, gör den väldigt populär. En Gabriel Kakelugn är en riktig värmelagrare som återbetalar sig på 7-8 år om du värmer upp huset med el. Dessa moderna ugnar håller i generationer och behöver inte sättas om som gamla tiders kakelugnar. Får placeras bara 5 cm från brännbar vägg och finns i Svart, Vit och Röd. Vi har kunniga medarbetare och monterar gärna din kakelugn i Stockholm med omnejd.

Tekniska data

Diameter (sockel): 720 mm
Avsvalningstid: Upp till ett dygn

Bilagor att ladda ner:
Generated with Avocode.icoRectangle 17Icon metro-attachment Produktblad
Effekt (nominell)
4,5 kW
Verkningsgrad
92,4%
Höjd
2350-2390 mm
Vikt
1400 kg
Färg
Svart/Vit & Röd
Energiklass
A+
Anslutning
Topp, Bak
Frakt tillkommer

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.