START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Skorstenar Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Norsk Stenmiljö

Norsk Stenmiljö

Passar utmärkt till fasader & grundmur. Vackert material till Skorsten & Brandmur. Ge oss din skiss så räknar vi ut ett pris.

STONE WALL

Våra Stone Wall stenplattor består av små bitar av naturskiffer med en spännande rustik yta. Den är sammanfogad till plattor för enkel montering vilket gör att denna produkt blir en unik beklädnad både invändigt och utvändigt. Stone Wall levereras som plattor som är 60×15 cm och med en tjocklek på ca 2,5-3 cm. Dessa plattorna levereras med både utvändiga och invändiga hörn.Vi kan anpassa stenen till de flesta lösningar som du efterfrågar. Färger finns från vitt till mörkt.

STONE WALL HARDANGER

Stone Wall Hardanger är en naturstensplatta av granit, och plattorna har en baksida i armerad cement. Plattorna från Hardanger har typiska ”norska färger” och ger ett vackert uttryck. Produkten är frostsäker och kan användas till klädning både invändigt och utvändigt. Detta är en naturprodukt så färgen kan variera i grå granit skalan.

STONE WALL HALLINGDAL

Stone Wall Hallingdal är en väggpanel med olika stenarter, och stenplattorna har en ton år grå/brunt/gult. Plattor av denna typen innehåller många stora stenar vilket ger den ett robustare uttryck.

STONE WALL STRYN

Stone Wall Stryn är en väggpanel med olika stenarter, och plattorna har en baksida i armerad cement. Väggsten av denna typen innehåller många stora stenar vilket ger den ett robustare uttryck i brunaktiga kulörer.

LINEA COLLECTION JAZZ

Linea Jazz är en produkt som används till beklädnad av pipor, brandmurar, grundmurar, ingångspartier och alla typer av fasader. Den kan även användas som interiör över köksbänken, på köksön och till beklädning av de flesta andra ytor både invändigt och utvändigt. Produkten är frostsäker.

Linea Jazz är natursten av quartz som är sågad i 70 cm långa remsor och som kommer i 3 olika höjder ( 3, 5 och 7 cm). Den har utvändiga hörn och dessa levereras som ett sett bestående av 3 hörn med höjd 3, 5 och 7 cm. Detta är ett naturligt produkt och färgerna kan variera från det som är visat på bilden och från olika leveranser.
Med den släta baksidan är det enkelt att sätta panelerna med vanligt kakellim. Linea Jazz kan sättas kant i kant men vi rekommenderar att man har 1-2 mm mellan varje sten utan fog. Detta ger ett mer modernt uttryck.

STONE WALL LOFOTEN

Stone Wall Lofoten är en väggsten av skiffer. Skifferpanel har en baksida i armerad cement. Innehåller många större stenar som ger denna ett mer robust uttryck. Utöver vanliga väggpanel levererar vi utvändiga och invändiga hörn. Hörnplattorna passar både till Leca och Scheidel skorstenar. Vi levererar också hel och halv kantsten där den ena kanten är obehandlad. Detta gör att man får en fin avslutning på väggen. Detta är en natursten så färgen kan variera från olika leveranser.

Se också Stone Wall Lofoten Sömlös serie – Stenplattor utan horisontala linjer

STONE WALL TRYSIL

Stone Wall Trysil är en väggsten av quartz, och stenplattorna har en baksida i armerad cement. Våra stenpanel innehåller många större stenar som ger denna produkten ett mer robust uttryck. Utöver vanliga plattor så levererar vi utvändiga och invändiga hörn. Vi levererar också hel och halv kantsten där den ena kanten är obehandlad. Detta gör att man får en fin avslutning på stenväggen. Detta är en natursten så färgen kan variera mot färgen på bilden och från olika leveranser.

STONE WALL VALDRES

Stone Wall Valdres är en väggpanel av quartz, och stenplattorna har en baksida i armerad cement. Våra väggpanel innehåller många större stenar som ger denna produkten ett mer robust uttryck. Väggstenen är frostsäker och kan användas till klädning både invändigt och utvändigt. Utöver vanliga väggpanel så levererar vi utvändiga och invändiga hörn. Hörnplattorna passar både till Leca och Schiedel skorstenar. Vi levererar också hel och halv kantsten där den ena kanten är obehandlad. Detta gör att man får en fin avslutning på väggen.

Detta är en natursten så färgen kan variera mot färgen på bilden och från olika leveranser.

Se också Stone Wall Valdres Sömlös serie – Stenplattor utan horisontala linjer

Be om offert

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.