START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Skorstenfritt Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Apartment Allerum

Apartment Allerum

Apartment Allerum är vår senaste och mest exklusiva modell bland bioetanol kaminerna. Det är en skorstensfri kamin som eldas med bioetanol och du behöver inget tillstånd för att sätta in Apartment Allerum. Passar lika bra i villa som lägenhet eller varför inte på altanen under en kall sommarkväll.

Det krävs ingen skorsten för att elda med bioetanol. Kaminen är utrustad med en stor rostfri brännare som man häller bränslet i, brännaren har en Aluminiumsilikat matta som suger upp bränslet för större säkerhet. Effekten från Apartment Allerum är på 1 – 1,5 kW. Keramiska vedträ finns som tillbehör för att dölja den rostfria brännaren och även Spisbränsle 1 liter anpassad för kaminen.

Höjd
1001 mm
Bredd
430 mm
Djup
360 mm
Vikt
67 kg (inkl. 15kg sand)
Färg
Svart
Effekt
1-1,5 kW

12 900 kr

Frakt tillkommer

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.