START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Kaminer Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Täljstenskaminer Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Lotus M-Jubilee 35 M Täljstenskamin

Lotus M-Jubilee 35 M Täljstenskamin

Lotus Jubilee 35 M är ett riktigt kraftverk till kamin och vill du lagra stora värmemängder för en jämn värmeavgivning under en längre period så finns Jubilee med både Indian Night och täljsten. Den enorma brännkammaren rymmer trästycken på upp till 50 cm. Luckans bakre ram är av gjutjärn för att ge optimal hållbarhet och styrka. Brännkammaren av formgjuten skamol är gjord för att rymma stora mängder ved och är en del av Lotus ECO Green Burn Technology-program. Allt detta skapar ett optimalt utnyttjande och en maximal värmeeffekt. Lotus M-Jubilee lagringskaminer har brännkammaren klädd med material som tillåter värmen att passera genom sidan på brännkammaren och ut i lagringsmassan. Därmed utnyttjas lagringsmassan optimalt och kaminen avger värme i upp till 14 timmar.

Bilagor att ladda ner:
Generated with Avocode.icoRectangle 17Icon metro-attachment Produktblad
Effekt (nominell)
4-10 kW
Verkningsgrad
82 %
Höjd
1420 mm
Bredd
726 mm
Djup
454 mm
Vikt
358 kg
Energiklass
A+
Anslutning
1222

50 719 kr

Frakt tillkommer

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.