START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Köksspisar Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Josef Davidsson Smålandsspisen 28

Josef Davidsson Smålandsspisen 28

En kvalitetsspis tillverkad av extra tjockt gjutgods, och med rejäl eldstad men lite mindre ugn. Spisen passar bra i fritidshuset eller i det lilla köket. Ugnstak klätt med 15 mm täljstensskiva. Fylls ugnen med en täljstenssats håller den värmen en hel natt. Spisen levereras med spisringar. Mot en extra kostnad kan även planslipade kokplattor fås. Som extra tillbehör finns benställning som spisen kan monteras på Ihop med en emaljerad golvplåt. Med spisen följer spiskrok, sotraka, asklåda, spissvärta, pannkitt, termometer samt en slät bakplåt. Vid anslutning baktill ingår även murstos och rökanslutning.

Bilagor att ladda ner:
Generated with Avocode.icoRectangle 17Icon metro-attachment Produktblad
Effekt (nominell)
3.5 kW
Höjd
295 mm
Bredd
540 mm
Djup
475 mm
Vikt
94 kg
Energiklass
A+
Rökrör (Ø)
155x78mm

28 400 kr

Frakt tillkommer

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.