Generated with Avocode.cartPath 3Path 4Path 5
0

Inga produkter i varukorgen.

START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Skorstenar Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Startfläkt Draftbooster

Startfläkt Draftbooster

Problem med röklukt?

Om din kamin fungerar dåligt kan det vara dags att satsa på en Startfläkt. Draftbooster fungerar till de flesta braskaminerna och är väldigt enkel att montera. PLUG-AND-PLAY .Det är snabbt och lätt att installera Draftbooster och göra den färdig att använda och njuta av.

Braskaminer är sköna att ha under vintern. Men om du har problem med att tända brasan, mer damm, rök i rummet och lukt av rök behöver du en lösning på problemet. Draftbooster löser problemet redan från början. Då blir det också lättare att tända. Startfläkten drar ut rök och damm den rätta vägen ut ur rummet. På köpet får du också mycket bättre värme-ekonomi. Dessutom får du också extra trygghet och bättre komfort till mycket bra pris.

Snabb och enkel tändning

Du får garanterat lätt att tända brasan, oavsett placering, väderförhållanden eller hur skorstenen passar för elden.

Ingen rök eller lukt

Med rätt drag i skorstenen får du inte in någon rök i rummet när du tänder brasan eller fyller på bränsle – eller medan elden brinner. På det sättet undviken du att hus och kläder luktar rök och “lägerbål”.

Monterings video

Be om offert

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.