START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Skorstenar Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Isokern

Isokern

Schiedels Isokern modulskorsten passar för alla typer av eldstäder och byggs med en eller fler rökkanaler. Du kan ansluta upp till två olika eldstäder i samma rökkanal. Det kraftiga högisolerande fodret i kombination med en isolerande luftspalt gör att du inte behöver avväxla när du passerar ett bjälklag, samt att du under vissa omständigheter kan bygga skorstenen direkt mot väggen. Utseendet på skorstenen har du stora möjligheter att påverka. I källaren och på vinden kan du för enkel hetens skull lämna murstocken obehandlad. Sträcker sig skorstenen genom flera våningar kan du måla den för att den ska passa in i miljön. Finns även med tilluft och heter då Isokern Air.

Murad skorsten

När du vill ha utseendet av en traditionell murad tegel skorsten används tegelkonsoller som tillbehör till isokern skorstenen. Då kläs hela skorstenen med synligt tegel ovan tak. Detta ger ett gediget och vackert intryck utvändigt.

Isokern info

  • Högisolerande pimpsten i både mantel och foder samt en luftspalt ger en väl isolerad skorsten utan risk för överhettning.
  • Foder: Slät insida för bästa drag, högisolerande pimpsten som är gastätt.
  • Mantel: Falsade och fasade kanter på manteln gör att de sluter an väl. Modulerna limmas sedan ihop.
  • Välj själv om du vill ha din skorsten putsad, klädd i tegel eller plåt.
  • Murstocken kan lämnas obehandlad eller enkelt målas för att passa in i olika miljöer
  • Leverantör : https://www.schiedel.com/se/
Bilagor att ladda ner:
Generated with Avocode.icoRectangle 17Icon metro-attachment Isokern Dubbelmodul
Generated with Avocode.icoRectangle 17Icon metro-attachment Isokern Mantelskorsten
Generated with Avocode.icoRectangle 17Icon metro-attachment Isokern Air

Be om offert

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.