START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Skorstenar Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Premodul Skorsten

Premodul Skorsten

Erbjuder en helhetslösning – från skorstenshuv till takgenomföring och anslutning till kamin. Denna skorsten ger maximal säkerhet och är konstruerad och godkänd för de flesta biobränslen. Premodul är CE-märkt. Titta om premodul just nu har kampanj.

Alla ytterdetaljer är lackerade i svart eller röd färg och helhetsintrycket blir därmed enhetligt och elegant. Rören invändigt kan fås i tre olika kulörer, svart,vit eller grå och passar utmärkt till Conturas kaminer. Premodul tillverkas i 150mm invändig rördiameter och kan fås i halv och helisolerade moduler. Man kan även vinkla Premodul i både halv och helsilerade varianten. Vinklarna finns i 27,38 och 45 grader.

Premodul Tilluftsskorsten

Man kan också få tilluft genom din invändiga Premodul skorstenen. (tillval)

25 års garanti

  • En helhetslösning med alla delar
  • Enkel installation
  • Snabb uppvärmning ger bra drag i skorstenen
  • Anpassad design med diskreta skarvar
  • Färgmatchning till Contura kaminer
Bilagor att ladda ner:
Generated with Avocode.icoRectangle 17Icon metro-attachment Produktblad

Be om offert

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.