fbpx
loading

Åkersberga Vedspisar säljer och installerar kaminer, kamininsatser, kakelugnar och skorstenar

 • kamin

  Att installera en kamin

  Modern eller klassiskt tidlös? Mycket glas eller så hög verkningsgrad som möjligt? Fristående kamin, insatskamin eller vill ni designa er egen eldstad? Vi erbjuder mängder av kaminmodeller från de mest kända leverantörerna på marknaden.

  Läs mer om våra kaminer
  Läs mer om våra insatskaminer

 • utstallning4

  Utställning med 80-tal kaminer

  I vår utställning norr om Stockholm finns ett stort utbud av kaminer. Här hittar du braskaminer, kakelugnar, gjutjärnskaminer, insatser, köksspisar, murspisar & täljstenskaminer. Vi har byggt upp olika miljöer och de flesta av kaminerna är eldningsbara.
  Besök vår kaminutställning

 • sale2

  Erbjudanden & kampanjer

  Då och då säljer vi utgående modeller och utställningsexemplar från vår butik. Det kan gälla kaminer och insatskaminer som är oanvända eller eldats i vid enstaka tillfällen. Håll utkik här och på vår Facebooksida så kan du göra ett riktigt fynd!

  Visa kampanjer och erbjudanden

 • akersberga vedspisar 1

  Om Åkersberga Vedspisar

  Åkersberga Vedspisar är ett kunskapsföretag som säljer och installerar kaminer, skorstenar och kakelugnar i Stockholm med omnejd. Vi har arbetat i branschen över 20 år och har lång erfarenhet av olika kaminprojekt

  Läs mer om oss

Tänk på det här när du ska köpa kamin

 • Färg och form

  Numera finns mängder av kaminer i olika former och stil. Allt från kakelugnar till små, kompakta kaminer med mycket glas. Vi guidar dig till rätt kamin.

 • Ska elden synas åt flera håll

  Det finns ett flertal kaminmodeller som erbjuder sidoglas, hörnglas och tunnelvarianter. Vissa kaminer kan även vridas beroende på var i rummet man sitter.

 • Typ av kamin

  Vill du ha en klassisk gjutjärnsspis, insatskamin med panoramaglas eller en egendesignad murspis? På vår hemsida hittar du alla varianter.

 • Värmelagring

  Olivinsten eller täljsten är vanligt förekommande värmelagrande material. Värmen avges sedan under flera timmar efter eldning.

 • Anslutning och tilluft

  På många av kaminer kan man välja att om man ha skortensanslutningen bakåt eller uppåt. Man kan också välja om man vill ha tilluft utifrån.

 • Placering i rummet

  En snygg kamin vill man ofta ha på en central plats i hushållet. Ofta styr murstockens placering men ska en ny skorsten installeras så har man mer frihet i val av plats.

Före & efter

Riva och bygga nytt eller bara uppdatera din befintliga kamin eller eldstad? Här ser du våra projekt!

vedspisar logomontage 2016