fbpx

Kaminer och eldstäder i Stockholm - Brett sortiment från de största märkena

Finns det någon högre mysfaktor än en eldstad inomhus? En kamin är vacker att titta på med sin synliga eld, avger en skön värme och kan dessutom hjälpa till att sänka uppvärmningskostnaderna i ditt hus.

Vi på Åkersberga Vedspisar har över 20 år i branschen och har med tiden blivit duktiga på att hjälpa våra kunder hitta den kamin i Stockholm som är som gjord för deras hem. Välj mellan allt från klassiska braskaminer och robusta gjutjärnskaminer från t. ex Contura och Nordpeis till smarta, värmelagrande täljstenskaminer och kakelkaminer med värmemagasin i olivinsten. Vi erbjuder ett stort utbud av vedkaminer från kända tillverkare som Contura, Lotus, Nordpeis,Termatech, Brunner, Rais, Westbo och Josef Davidsson och vårt showroom hittar du mängder av eldningbara modeller.

När du bestämt dig för vilken kamin du vill ha tar vi hand om hela projektet från planering och design till installation, montering och kontakter med sotarmästare. Priserna på hemsidan anger kostnad utan frakt. Se vår offert för info om fraktkostnader.

Det bästa sättet att få inspiration är att komma förbi oss i vår butik i Åkersberga, norr om Stockholm. Öppettiderna hittar du längst ner på den här sidan. Alla våra kaminer går att ansluta till uteluft. Du kan också välja mellan bak- eller toppanslutning till skorsten. Alla modeller är noga utvalda med tanke på kvalité, effekt, miljömärkning och enkel hantering. Bli expert på att elda miljömässigt rätt här.


Vår specialitet är att ge dig en helhetslösning till fast pris. Detta med hjälp av våra kunniga säljare som alltid tänker på helheten. Till skillnad från andra mer oseriösa aktörer "glömmer" vi inte bort taksäkerhet, bygganmälan, sotarbesiktning mm. Våra duktiga och välutbildade montörer får mycket beröm. Vi på ÅV vill alltid leverera kvalité. Vi vill också hjälpa dig med service och garanti efter utfört projekt. Vår relation med våra kunder skall vara långvarig och ärlig.

Oavsett om du är ute efter en stor eller liten kamin hittar du säkert något snyggt i vår utställning på Sågvägen 19 i Åkersberga. Kom så kan vi elda och visa alla finesser.