fbpx
En murspis är både en vacker möbel och värmelagrande eldstad

Lotus Beto 700

En riktig värmelagrare

Från 44 789kr

Beto är en serie kaminer som har utvecklats för att kunna hålla på värmen en lång tid. Kaminerna finns i varianter med betong eller täljsten. Täljsten ger några unika fördelar. Den väsentligaste är dess förmåga att hålla på värmen mycket länge. Vill du få en liknande effekt med Beto i betong ska du välja tillvalet PowerStones. Designmässigt ger betong möjlighet att forma kaminen på ett sätt som säkrar ett harmoniskt och elegant helhetsintryck. Båda kaminerna i serien finns i olika varianter och storlekar, och varianten med täljsten är något av det närmaste man kan komma massugnens positiva egenskaper. I utgångspunkt är kaminerna vänsterhängda, men kan också fås med gångjärnen på höger sida. 

Beto i täljsten kan höjas upptill och nedtill, från standard 40 cm till 60 cm över och under brännkammaren. 
PowerStones är en specialutvecklad Lotus-sten som håller på värmen extra länge. Stenen monteras över kaminens brännkammare och är standard på varianterna med täljsten. Finns som tillbehör till varianterna med betong.

Effekt                                   3-7 kW
Verkningsgrad 83 %
Värmer upp till 120 m²
Höjd, hög täljsten 1940 mm
Höjd, låg täljsten 1600 mm
Bredd 556 mm
Djup 510 mm
Vikt, hög 562 kg
Vikt, låg 495 kg
Färg lucka Svart/Grå
Vedlängd 35 cm
Energiklass A+

Kontakt / Offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45 eller maila oss. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Namn (*)

Vänligen ange namn
E-post (*)

Du måste ange en komplett epostadress
Telefonnr

Otillåtna tecken används telefonnummerfältet
Meddelande (*)

Det saknas text i meddelandefältet

I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.