KÖPEVILLKOR

Åkersberga Vedspisar AB är en butik som specialiserar sig på försäljning av vedspisar och tillbehör. Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter av hög kvalitet som är designade för att ge både funktion och estetiskt tilltalande utseende till ditt hem.

När du handlar hos Åkersberga Vedspisar AB finns det vissa köpevillkor som du bör vara medveten om. Först och främst, innan du gör en beställning, är det viktigt att noggrant läsa produktbeskrivningen och kontrollera att den uppfyller dina behov och förväntningar.

Priserna som anges på vår webbplats är i svenska kronor (SEK) och inkluderar moms. Fraktkostnader tillkommer vanligtvis och varierar beroende på leveransadress och storlek på produkten. Innan du slutför din beställning kommer du att informeras om de exakta fraktkostnaderna.

När det gäller betalning accepterar Åkersberga Vedspisar AB olika betalningsmetoder, inklusive kortbetalning och faktura. Om du väljer faktura som betalningsmetod kan det finnas vissa krav, till exempel att du måste vara över 18 år eller att du måste ha en god kreditvärdighet. Betalningsvillkoren och eventuella avgifter för fakturabetalning specificeras vanligtvis i samband med beställningen.

När du har lagt din beställning och slutfört betalningen, kommer Åkersberga Vedspisar AB att skicka en orderbekräftelse till den e-postadress du angivit. Det är viktigt att spara orderbekräftelsen som kvitto på ditt köp.

Leveranstiden för produkterna kan variera beroende på tillgänglighet och leveransadress. Åkersberga Vedspisar AB strävar efter att leverera produkterna så snart som möjligt, och du kommer att få information om förväntad leveranstid i samband med din beställning.

Om du av någon anledning behöver returnera eller reklamera en vara, är det viktigt att kontakta Åkersberga Vedspisar AB inom skälig tid efter att du mottagit produkten. Vi kommer att ge dig information om retur- och reklamationsprocessen och hjälpa dig med eventuella frågor eller problem du kan ha. Vi tillämpar 2 veckors ångerrätt från dagen då du tog emot varan.