START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Kaminer Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Murspisar Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Lotus Beto 700 Black magic

Lotus Beto 700 Black magic

Beto är en serie kaminer som har utvecklats för att kunna hålla på värmen en lång tid. Kaminerna finns i varianter med betong. Den väsentligaste är dess förmåga att hålla på värmen mycket länge. Vill du få en liknande effekt med Beto i betong ska du välja tillvalet PowerStones. Designmässigt ger betong möjlighet att forma kaminen på ett sätt som säkrar ett harmoniskt och elegant helhetsintryck. Båda kaminerna i serien finns i olika varianter och storlekar, och varianten med täljsten är något av det närmaste man kan komma massugnens positiva egenskaper. I utgångspunkt är kaminerna vänsterhängda, men kan också fås med gångjärnen på höger sida.

Effekt
6 kW
Verkningsgrad
83 %
Höjd
784 mm
Bredd
515 mm
Djup
440 mm
Vikt
96 kg
Färg lucka
Svart
Energiklass
A+

53 048 kr

Frakt tillkommer

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.