fbpx
Värmelagring - Hitta bästa täljstenskaminen hos oss

Lotus M-Jubilee 35 M Täljstenskamin

Tung Täljstenskamin

Pris justering pågår

Monteras i hela Stockholm

Lotus Jubilee 35 M är ett riktigt kraftverk till kamin och vill du lagra stora värmemängder för en jämn värmeavgivning under en längre period så finns Jubilee med både Indian Night och täljsten. Den enorma brännkammaren rymmer trästycken på upp till 50 cm. Luckans bakre ram är av gjutjärn för att ge optimal hållbarhet och styrka. Brännkammaren av formgjuten skamol är gjord för att rymma stora mängder ved och är en del av Lotus ECO Green Burn Technology-program. Allt detta skapar ett optimalt utnyttjande och en maximal värmeeffekt. Lotus M-Jubilee lagringskaminer har brännkammaren klädd med material som tillåter värmen att passera genom sidan på brännkammaren och ut i lagringsmassan. Därmed utnyttjas lagringsmassan optimalt och kaminen avger värme i upp till 14 timmar.

Teknik                         Täljsten 
Vikt, kg 358
Höjd, mm 1420
Bredd, mm 726
Djup, mm 454
Anslutningshöjd  1222
Effekt 4-10 kW
Verkningsgrad 82 %
Energiklass A+

Finns i vår utställning: Nej   Produktblad

Kontakt / Offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45 eller maila oss. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Namn (*)

Vänligen ange namn
E-post (*)

Du måste ange en komplett epostadress
Telefonnr

Otillåtna tecken används telefonnummerfältet
Meddelande (*)

Det saknas text i meddelandefältet

I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.