fbpx
Installera och renovera skorsten i Stockholm - Glidgjutning & Premodul
Isokern

Isokern

Gedigen tung skorsten

Schiedels Isokern modulskorsten passar för alla typer av eldstäder och byggs med en eller fler rökkanaler. Du kan ansluta upp till två olika eldstäder i samma rökkanal. Det kraftiga högisolerande fodret i kombination med en isolerande luftspalt gör att du inte behöver avväxla när du passerar ett bjälklag, samt att du under vissa omständigheter kan bygga skorstenen direkt mot väggen. Utseendet på skorstenen har du stora möjligheter att påverka. I källaren och på vinden kan du för enkel hetens skull lämna murstocken obehandlad. Sträcker sig skorstenen genom flera våningar kan du måla den för att den ska passa in i miljön. Finns även med tilluft och heter då Isokern Air.

Murad skorsten

När du vill ha utseendet av en traditionell murad tegel skorsten används tegelkonsoller som tillbehör till isokern skorstenen. Då kläs hela skorstenen med synligt tegel ovan tak. Detta ger ett gediget och vackert intryck utvändigt.

Isokern info

  • Högisolerande pimpsten i både mantel och foder samt en luftspalt ger en väl isolerad skorsten utan risk för överhettning.
  • Foder: Slät insida för bästa drag, högisolerande pimpsten som är gastätt.
  • Mantel: Falsade och fasade kanter på manteln gör att de sluter an väl. Modulerna limmas sedan ihop.
  • Välj själv om du vill ha din skorsten putsad, klädd i tegel eller plåt.
  • Murstocken kan lämnas obehandlad eller enkelt målas för att passa in i olika miljöer
  • Leverantör : https://www.schiedel.com/se/

Isokern Dubbelmodul   Isokern Mantelskorsten  Isokern Air

Kontakt / Offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45 eller maila oss. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Namn (*)

Vänligen ange namn
E-post (*)

Du måste ange en komplett epostadress
Telefonnr

Otillåtna tecken används telefonnummerfältet
Meddelande (*)

Det saknas text i meddelandefältet

I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.