START Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Skorstenar Generated with Avocode.Icon material-play-arrow Böjbara rör

Böjbara rör

Vi har lösningen på alla dina skorstensproblem. I vissa fall rekommenderar vi en lösning med böjliga insatsrör i syrafast rostfritt stål. Våra böjliga insatsrör (rökgasslang) är typgodkända och CE-märkta och vi lämnar 10 års materialgaranti. Våra insatsrör finns i en mängd olika dimensioner och prisklasser. Lyssna med oss så hittar vi den bästa lösningen för din skorsten.

Att renovera din skorsten genom att täta skorstenens insida är både säkert och kostnadseffektivt samtidigt som det gör din skorsten både gas- och röktät. Den släta ytan ger även bättre drag och förhindrar sotavlagringar. Vi använder vermekulit som isolering och utfyllnad runt insatsröret för god funktion och lång hållbarhet.

Bättre rökkanal

När man byter eldstad så behöver man också se över rökkanalen i skorstenen. Storlek, längd och kondition på kanalen är viktiga faktorer för att få en god fungerande anläggning. Då kan rökgasslang vara ett bra alternativ. Rådfråga oss så får du goda råd och ett kostnadsförslag.

Ny ventilationskanal

När du vill öka flödet i dina vetilationskanaler i skorstenen kan böjliga insatsrör vara den bästa lösningen. Vi fixar det!
Vill du ha råd angående din skorsten eller boka en provtryckning? Kontakta sotarmästaren för rådgivning. http://www.sotartjanster.se/

Be om offert

Kontakt / offertförfrågan

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 08 540 205 45. Du kan även använda kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    I samband med att du skickar vårt kontaktformulär godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.